Published On: mie, Iun 19th, 2013

Becali ramane la inchisoare. Cererea de eliberare a fost respinsa

becali_melodie* Cererea lui George Becali de intrerupere pentru trei luni a pedepsei de inchisoare a fost respinsa *

Cererea finantatorului Stelei de intrerupere a pedepsei a fost judecata luni, când instanta a stabilit ca se va pronunta asupra acesteia miercuri.

Cererea lui Gigi Becali de intrerupere pentru trei luni a pedepsei de trei ani de inchisoare din dosarul schimbului de terenuri cu MApN a fost respinsa, miercuri, de Tribunalul Bucuresti, insa finantatorul Stelei poate ataca decizia la Curtea de Apel Bucuresti.

Luni, Gigi Becali a spus in fata instantei ca una dintre fiicele sale implineste 18 ani in 7 iulie si ca doreste foarte mult sa participe la majoratul acesteia.

Un alt motiv pentru care Becali i-a cerut judecatorului sa il lase liber trei luni este pentru a-si face ordine in afacerile pe care le are, respectiv la societatile Arcom Bucuresti, Avicola Iasi si Uzina Mecanica Dragasani, precum si la FC Steaua, dar si sa-si gestioneze imprumuturile personale facute rudelor si apropiatilor. El a precizat ca are probleme la societatile Avicola Iasi si UM Dragasani.

Gigi Becali a aratat ca, in opinia sa, poate fi lasat trei luni in libertate, pentru ca o astfel de situatie nu ar ar ofensa opinia publica si nici nu ar crea o stare de pericol social, precizând ca a facut donatii si acte de caritate de-a lungul anilor.

Procurorul prezent la sedinta de luni a spus ca nu este impotriva documentelor depuse, dar a cerut ca avocatii lui Gigi Becali sa precizeze temeiul in baza caruia este facuta actiunea de intrerupere a executarii pedepsei. Acesta a solicitat ca avocatii sa mentioneze daca sunt mentinute ca motive si problemele familiale ale lui Becali, caz in care se impune efectuarea unei anchete sociale.

Comentarii

comentariu

About the Author

-