Published On: mar, Iun 4th, 2013

Becali, condamnat definitiv la 3 ani de inchisoare cu executare in dosarul “Valiza”

gigi-george-becaliCompletul de cinci judecatori de la Inalta Curte de Casatie si Justitie care a judecat recursul dosarului “Valiza” au dat marti o decizie definitiva in acest caz, dupa ce trei magistrati ai aceleiasi instante au hotarat, acum un an, achitarea inculpatilor, printre care Gigi Becali si Victor Piturca.

Finantatorul Stelei, Gigi Becali, a fost condamnat, la trei ani de inchisoare cu executare in dosarul “Valiza”, decizia dispusa de Completul de cinci judecatori al instantei supreme fiind definitiva.

In 27 mai, la ultimul termen al recursului, unul dintre avocati lui Becali le-a aratat celor cinci judecatori ca au posibilitatea sa stabileasca o pedeapsa care sa permita totodata si suspendarea executarii ei, astfel incat clientul lor sa fie pus in libertate.

Tot atunci, procurorul a cerut completului de cinci judecatori condamnarea lui Gigi Becali la patru ani de inchisoare cu executare, a Alinei Ciul, la doi ani cu executare, iar a lui  Teia Sponte si Radu Marino, la cate doi ani cu suspendare iar Victor Piturca a primit un an cu suspendare.

Condamnarea lui Gigi Becali pentru dare de mita, intr-un caz legat de doua echipe din Liga 1, ar putea duce la excluderea Stelei din cupele europene. Liga Profesionista va redeschide si ea cazul, urmand ca Steaua sa fie judecata la Comisii.

Vom reveni cu detalii!

Comentarii

comentariu

About the Author

-