Published On: joi, Iun 6th, 2013

Becali: “Am iesit definitiv din viata publica”

Gigi-Becali

* Becali se afla la inchisoare din 20 mai, dupa ce a fost condamnat definitiv de instanta suprema la trei ani de inchisoare cu executare in dosarul schimbului de terenuri cu MApN *

Managerul general al FC Steaua, Mihai Stoica, a dat publicitatii, un comunicat al finantatorului Gigi Becali, in care acesta anunta ca a iesit definitiv din viata publica. De asemenea acesta a solicitat reprezentantilor mass-media sa nu-i mai urmareasca familia.

“Am iesit definitiv si irevocabil din viata publica, asa ca va rog din inima, pentru cat v-am stat la dispozitie atata timp, un minim respect pe care cred ca-l merit.

1. Lasati-mi familia in pace, nu o mai panditi.

2. Nu ma mai haituti pe mine, pentru ca nu voi mai da nicio declaratie.

3. Ii rog din suflet pe realizatorii de emisiuni, pe analistii politici, pe analistii sociali, pe politicieni, persoanele publice, sa nu mai comenteze despre mine daca se poate.

4. Am o pedeapsa de executat, pe care vreau sa o execut conform codurilor de procedura legala. Probabil candva voi da o explicatie, dar o singura data pentru toata lumea. Sper si imi doresc sa ajung la concluzia ca atata timp cat am stat cu voi, am stat cu niste oameni, scris cu majuscule, care inteleg cuvantul, nu cu alt fel de fiinte. Semneaza Gigi Becali.”

Completul de cinci judecatori de la Inalta Curte de Casatie si Justitie care a judecat recursul dosarului “Valiza” a dat marti, 4 mai, o decizie definitiva in acest caz, dupa ce trei magistrati ai aceleiasi instante au hotarat, acum un an, achitarea inculpatilor, printre care Gigi Becali si Victor Piturca.

Finantatorul Stelei, Gigi Becali, a fost condamnat, la trei ani de inchisoare cu executare in dosarul “Valiza”.

Comentarii

comentariu

About the Author

-