Published On: mar, Iun 11th, 2013

Becali a fost transferat la Jilava

BECALIGigi Becali, condamnat la trei ani de inchisoare in dosarul schimbului de terenuri cu MApN, Victor Babiuc si Dumitru Cioflina, care au de executat doi ani de inchisoare, au fost transferati de la Penitenciarul Rahova la Jilava, a declarat marti, pentru Mediafax, purtatorul de cuvant al Administratiei Nationale a Penitenciarelor.

Becali se afla la inchisoare din 20 mai, dupa ce a fost condamnat definitiv de instanta suprema la trei ani de inchisoare cu executare in dosarul schimbului de terenuri cu MapN.

Ieri acesta urma sa fie mutat la Jilava insa comisia de la penitenciar a decis ca regimul de detentie al lui Gigi Becali sa fie semideschis dar miliardarul din Pipera nu este de acord cu aceasta decizie si a depus contestatie. Cu toate ca avocatii lui Becali au depus contestatie, finantatorul Stelei a fost mutat la Jilava.

Potrivit purtatorului de cuvant al ANP, Gigi Becali a transmis institutiei doua declaratii, una in care arata ca este de acord cu informarea presei despre locul de detinere in care se afla si alta in care precizeaza ca nu doreste sa se faca publice alte informatii cu privire la starea de detentie sau sa dea interviuri.

Avocatii lui Gigi Becali au formulat si o cerere de intrerupere pentru trei luni a pedepsei de trei ani de inchisoare, aceasta urmand sa fie judecata de Tribunalul Bucuresti pe 17 iunie.

Comentarii

comentariu

About the Author

-