Published On: joi, Iun 20th, 2013

Autoritatile locale nu sustin schimbarea prefectului

marcu prefectVestea privind schimbarea din functie a Mihaelei Marcu si inlocuirea acesteia cu Gheorghi Obreja a atras numeroase dezbateri in mediul online si nu numai. Insusi primarul Aurel Simionescu a marturisit ca aceasta schimbare nu este benefica.

“Noi credem ca nu este cazul sa schimbam prefectul, dintr-un motiv simplu, pentru ca nu se schimba lucrurile atunci cand ele merg bine, cand functioneaza. Ca uneori mai ies niste discutii asta este firesc, sa avem opinii diferite. Nu discutam acum despre persoane, discutam despre functia publica. O sa vedem in ce masura o sa apara si numirea, care sunt conditiile respective”, a declarat Aurel Simionescu.

In ceea ce-i priveste atat pe Mihaela Marcu cat si pe subprefectul Catalin Grosu, acestia au marturisit ca vor pleca cu constiinta impacata ca au facut tot ce le-a stat in putere ca activitatea lor sa fie corecta si apreciata.

“Dupa cum am mai spus, eu consider ca mi-am facut treaba din punctul meu de vedere, plec, daca va fi sa plec pentru ca nu a aparut inca Hotararea de Guvern, privind incetarea delegatiei mele, dar daca va aparea, ma despart de aceasta institutie impacat cu mine, pentru ca mi-am facut treaba de cand mi-am inceput mandatul, acum un an de zile”, a declarat inca subprefectul, Catalin Grosu.

Pe surse, Infobraila a aflat ca numirea fostului lider al filialei PC Braila, Gheorghi Obreja, in functia de prefect al judetului Braila nu era pe ordinea de zi a sedintei Guvernului Romaniei din 19 iunie.

Comentarii

comentariu

About the Author

-