Published On: lun, Iun 10th, 2013

Au vrut sa fure titei, dar jandarmii au fost pe faza

fotoVineri, 7 iunie, in jurul orelor 00.30, jandarmii din cadrul Detasamentului de Jandarmerie Oprisenesti, au surprins in flagrant doi barbati care sustrageau titei brut dintr-o sonda activa aflata pe un camp din apropierea comunei brailene Ulmu.

Dupa patru nopti in care au executat pande in zona respectiva, jandarmii braileni au reusit sa-i depisteze pe cei doi suspecti: Mihaita B., de 22 ani, si Marian D., in varsta de 19 ani.

“Acestia au ascuns bidoanele cu combustibil la 500 m de sonda, cu scopul de a le lua mai tarziu. Persoana in varsta de 19 ani a fost prinsa dupa o urmarire de aproximativ 5 km, intrucat nu s-a supus somatiei verbale executate de jandarmi, aceasta fugind prin culturile aflate in apropiere. Celor doi, ce au 19, respectiv 22 ani, jandarmii le-au intocmit actele de constatare sub aspectul savirsirii infractiunii de furt calificat, care au fost inaintate lucratorilor I.P.J. Braila, in vederea continuarii cercetarilor”, a declarat plutonier Sorin Neftode, purtator de cuvant al IJJ Braila.

Comentarii

comentariu

About the Author

-