Published On: mie, Iun 5th, 2013

Au inceput inscrierile pentru admiterea in scolile de pompieri

l_50697* Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta „Dunarea” al judetului Braila recruteaza candidati pentru concursul de admitere in institutiile de invatamant ale Ministerului Afacerilori Interne si Ministerului Apararii Nationale, sesiunea 2013 *

Ministerul Afacerilori Interne, prin Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta, a inceput recrutarea candidatilor, pentru arma „pompieri si protectie civila” si a scos la concurs, pentru sesiunea 2013, 35 de locuri pentru barbati, din care un loc pentru candidati de etnie roma, la Academia de Politie “A.I.Cuza”, Facultatea de Pompieri, 100 de locuri pentru barbati, din care doua locuri pentru candidati de etnie roma si doua locuri pentru alte minoritati, subofiteri de pompieri si protectie civila si 25 locuri pentru barbati, maistri militari, specialitatea auto la Scoala de Subofiteri de Pompieri si Protectie Civila “Pavel Zaganescu” Boldesti, judetul Prahova.

De asemenea, inspectoratul face recrutari pentru nevoile structurilor MAI la institutiile de invatamant ale Ministerului Apararii Nationale.

Pentru toate locurile scoase la concurs vor fi recrutati numai barbati, cu exceptia celor prevazute pentru specialitatile din cadrul institutiilor de invatamant superior ale Ministerului Apararii Nationale unde pot candida si femei.

Informatii suplimentare privind perioada de recrutare, conditii de inscriere, continutul dosarului de recrutare, etapele si probele de concurs, valoarea taxei de inscriere, tematica si bibliografia se pot obtine la Biroul Resurse Umane.

Cererile de participare la concursurile de admitere in institutii de invatamant superior MAI/MApN se primesc de catre structurile de resurse umane pana la data de 19 iunie 2013, iar Fisele de inscriere pentru Scoala de Subofiteri de Pompieri si Protectie Civila “Pavel Zaganescu” Boldesti pana la data de 06 august 2013.

Inscrierile se fac la sediul Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta „Dunarea” al judetului Braila, b-dul Dorobanti, nr. 468.

Comentarii

comentariu

About the Author

-