Published On: mar, Iun 18th, 2013

ALO – un USL fara PSD si PNL

gheorghe dinuO noua formatiune politica prinde contur in aceasta perioada si la Braila. ALO sau Alianta Lege si Ordine se dorestea a fi un amestec intre liberalism si socialdemocratie. ALO a pornit initial ca o organizatie apolitica cu intentia de a deveni in timp o alternativa la actualul esicher politic.

Partidul isi propune inca de la inceput sa monitorizeze abuzurile si derapajele de la statul de drept cu precizarea ca toate guvernele incepand cu anii ’90 au incalcat constant principiile statului de drept in defavoarea cetateanului.

In ceea ce priveste activitatea imediat urmatoare, ALO va cere Avocatului Poporului sa declanseze o actiune de competenta prin care sa ceara dizolvarea Parlamentului, acesta fiind in opinia lor neconstitutional.

“Chiar si atunci cand se incalca legea, autoritatile nu trebuie sa aduca atingere demnitatii cetateanului prin comportamente si tratamente degradante.In acelasi timp ALO, va sprijini orice actiune a institutiilor si puterilor statului, pentru a porni un razboi impotriva coruptiei la orice nivel s-ar afla in organismul politic, economic si social. Alianta Lege si Ordine, va acorda o atentie strategica nivelului de trai al tuturor romanilor, astfel ca va face ca economia sa functioneze prin identificarea cauzelor care franeaza dezvoltarea economiei romanesti si solutiile functionarii acesteia la parametri normali. Nici un roman, nu trebuie sa aiba un venit asigurat prin politicile statului, mai mic decat salariul minim pe economie, in caz contrar o parte a concetatenilor nostri vor trai in mizerie si nevoi. Pentru a reusi, societatea civila , care simbolic este prima putere in stat, trebuie sa fie alaturi de Alianta Lege si Ordine, pentru ca – numai impreuna si informati, vom invinge! Va asiguram ,dragi romani ca impreuna vom cuceri puterea politica din mainile acestor partide parlamentare, care de mai bine de doua decenii prin manipulare, folosind televiziunile de partid, va fura voturile, va pacalesc si v-au adus in sapa de lemn. Este momentul sa spunem stop!”, a declarat Gheorghe Dinu, presedintele ALO.

Gheorghe Dinu a candidat in anul 2004 la functia de presedinte al Romaniei, iar anul trecut la cea de primar al municipiului Constanta.

Comentarii

comentariu

About the Author

-