Published On: sâm, Iun 22nd, 2013

“Ajuta-ne sa ajutam” a dat speranta copiilor

ajutorIn prag de sarbatoare, Infobraila impreuna cu Primaria Braila si Directia de Asistenta Sociala au impartit alimete si ajutoare familiilor din Braila, cu venituri modeste. Principalul criteriu de aceasta data a fost ajutorarea elevilor cu rezultate marcante insa cu o situatie financiara precara.

Doua familii din Braila au beneficiat prin intermediul campaniei, de alimente constand in orez, zahar, ulei, faina oua si pui. Primarul municipiului Braila, Aurel Simionescu le-a oferit seturi de tacamuri si castroane, dupa datina crestina.

Ambele familii au copii cu rezultate foarte bune la invatatura, dar care au probleme de sanatate ce pot fi corectate cu un plus de ajutor financiar. Micutii au probleme cu vederea, fiind nascuti cu dioptrii foarte mari. Unii dintre ei au primit din partea Directiei de Asistenta Sociala ochelari de corectie, insa odata cu inaintarea in varsta este necesara o interventie chirurgicala, astfel incat elevii sa nu isi piarda vederea.

Infobraila continua campania “Ajuta-ne se ajutam” si face apel catre toti brailenii si persoanele publice sa contribuie la ajutorarea acestor copii, a caror sanatate uneori depinde de noi toti.

Comentarii

comentariu

About the Author

-