Published On: Soare, Iun 2nd, 2013

Agresori arestati de politistii braileni

politist catuse-borsecIn noaptea de 25 spre 26 mai, politisti de la Politia orasului Ianca au fost sesizati ca mai multe persoane provoaca scandal la o discoteca din localitate.

Politistii s-au deplasat imediat in locul indicat si au stabilit ca un grup de tineri a agresat trei localnici, iar unul dintre ei, Iulian C., in varsta de 35 ani, din orasul Ianca, a fost transportat la spital pentru ingrijiri medicale.

Acesta a fost supus unei interventii chirurgicale si, conform concluziilor medico-legale, necesita pentru vindecare 40- 45 de zile de ingrijiri medicale, leziunile produse punand in primejdie viata.

In ziua de 28 mai, cercetarile au fost preluate de politisti de la Serviciul de Investigatii Criminale care, sub directa coordonare a conducerii inspectoratului, in baza activitatilor specifice desfasurate si coroborate cu mijloacele de proba administrate, au stabilit ca tinerii agresori sunt 11 braileni, cu varste cuprinse intre 18 si 28 de ani.

In ziua de 31 mai, sapte dintre acestia au fost depistati si condusi la sediul Inspectoratului de Politie Judetean Braila pentru cercetari sub aspectul savarsirii infractiunilor de ultraj contra bunelor moravuri si tulburarea ordinii si linistii publice, vatamare corporala grava si loviri sau alte violente.

Acestia au fost audiati, retinuti pe baza de ordonanta si incarcerati in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva din cadrul IPJ Braila.

In ziua de 1 iunie 2013 au fost prezentati Parchetului de pe langa Judecatoria Faurei cu propunere de arestare preventiva, instanta de judecata dispunand arestarea preventiva, pe o perioada de 29 de zile a lui Gigi B., in varsta de 20 ani), Danut M., de 26 ani, Paul N., de 28 de ani si Adrian B., in varsta de 25 ani, pe o perioada de 10 zile, a lui Cosmin O., de 24 ani si George M., in varsta de 18 ani, acestia fiind incarcerati in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva.

De asemenea, instanta a dispus ordonante de a nu parasi localitatea, fara incuviintarea procurorului, pe o durata de 29 de zile, pentru Marian S., de 23 ani, Viorel S., 24 de ani, Razvan M., 19 ani si Marius V., in varsta de 18 ani, si pe o durata de 30 de zile pentru numitul Ionut B., de 18 ani,toti avand domiciliul pe raza  municipiului Braila.

Comentarii

comentariu

About the Author

-