Published On: Soare, Iun 30th, 2013

Adolescent ucis cu coasa

morga-braila-342x210Un baiat de 17 ani din satul Horia, comuna Surdila Greci, a murit in acest weekend, dupa ce un consatean l-a lovit cu o coasa.

In acest caz fost constituita o echipa operativa formata din judiciaristi din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale si specialisti criminalisti, coordonata de procurorul criminalist din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalului Braila.

“Cercetarile desfasurate in teren au stabilit ca, in seara de 28 iunie 2013, in jurul orelor 23:30, minorul a avut un conflict verbal cu localnicul Tomita B., in varsta de 42 ani, in timp ce se aflau intr-un local din sat, iar ulterior primul si alti doi tineri l-au urmarit pe barbatul de 42 de ani pana in dreptul locuintei lui, cu intentia de a-l agresa. Din nou, C.C. si B.Tomita si-au adresat reciproc injurii, in urma carui fapt acesta din urma a luat din curtea sa o coasa si l-a lovit pe celalalt in zona toracelui. Victima a fost transportata la spital unde, in jurul orelor 4:00, a decedat”, a declarat inspector principal de politie Jenel Sogor, purtator de cuvant al IPJ Braila.

In urma necropsiei efectuate la morga Serviciului Judetean de Medicina Legala Braila s-a stabilit ca intre lovitura aplicata cu coasa si decesul victimei exista legatura directa de cauzalitate.

Agresorul a fost prezentat Tribunalului Braila care a admis propunerea Parchetului de pe langa Tribunalul Braila si a emis pe numele lui mandat de arestare preventiva pe o durata de 29 de zile, pentru comiterea infractiunii de omor calificat.

A fost incarcerat in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva al IPJ Braila.

Comentarii

comentariu

About the Author

-