Published On: lun, Iun 17th, 2013

A II-a etapa a Campionatului National de Indemanare Auto are loc la Braila

auto curseIn perioada 22-23 iunie, cea de-a II-a etapa a Campionatului National de Îndemânare Auto 2013 va avea loc la Carrefour-Promenada Mall Braila. Prima etapa desfasurata la Carrefour-Baneasa Shopping City Bucuresti a avut un real succes, etapa de la Braila se anunta si mai spectaculoasa.

Piloti cu masini de concurs din ce in ce mai bine pregatite iau startul in CNIA, astfel incat ne asteptam la o lupta foarte stransa si spectaculoasa pentru locul 1, atat in cadrul grupelor si claselor in care s-au inscris, cat si in clasamentul general. Pilotii se vor lupta in continuare pe parcursul urmatoarelor 5 etape:

13-14 iulie Focsani

03-04 august Constanta

31 august-01 septembrie Dr. Tr. Severin

21-22 septembrie Cluj Napoca

12-13 octombrie Ploiesti

Inscrierile se fac in continuare, pilotii putand participa la oricare din categoriile: debutanti, avansati, istorice, modificate, cupa Dacia 1100, femina sau juniori, pe doua clase, cu cilindreea de pana la 1600 cmc si peste 1600 cmc.

Juniorii, cei cu varsta cuprinsa intre 14 si 18 ani, se pot inscrie doar cu masini care in fabricatie de serie sa nu depaseasca 125 CP.

Din Braila s-au inscris: Chesaru Ionel – Opel Corsa C Gsi, Popa Razvan – DaewooTico, Nemtanu Valentin – Opel Corsa C Gsi, Fasola Costel – Fiat Bravo 1.4, Mocanu Romeo Cezar – Ford Focus si Popa Razvan – DaewooTico.

Castigator va fi desemnat pilotul care va strabate traseul impus in cel mai scurt timp cronometrat, din cele mai bune doua rezultate cumulate, din cele trei manse de concurs.

Punctele cumulate vor conta atat in clasamentul pe grupe si clase, cat si in clasamentul general (cu exceptia clasei Modificate).

Comentarii

comentariu

About the Author

-