Published On: mie, Mai 29th, 2013

Ziua Copilului sarbatorita la Braila

Share This
Tags

* In perioada 31 mai – 2 iunie, Primaria Municipiului Braila si Inspectoratul Scolar Judetean in parteneriat cu APT, Liceul de Arta si unitatile din invatamantul preprimar organizeaza o serie de activitati dedicate Zilei Internationale a Copilului *

Vineri, 31 mai, pe platoul din Piata Independentei, incepand cu ora 9.00, peste 250 de copii vor participa la prezentarea unor  personaje din poveste, iar in Gradina Publica va fi desfasurata o rola de 250 de metri hartie care va fi pictata de copii. Rola va fi desfasurata pe aleea Panait Istrati. Va fi organizata apoi o intrecere de masinute teleghidate, un concurs de baloane de sapun si desene pe asfalt. De la ora 18.30, copiii vor putea participa la Teatrul “Maria Filotti” la evenimentul organizat sub sloganul “Descopera-te in joaca”.

Sambata, 1 iunie, in Parcul Monument copiii se pot inscrie la jocuri de minibaschet. La ora 16.00 va fi sustinut un concert de copiii Orchestrei Lyra, iar la ora 17.00 se va  desfasura Festivalul Luminii – Aleea Kiselef, organizat de Cercetasii Braileni, Primaria Braila, Pro Democratia Club Braila,  Liceul de Arta si Art Event.

Sambata si duminica, La Parcul Zoo, incepand cu ora 11.00, se va derula spectacolul de teatru “Padurea canta”, iar pe Faleza Dunarii copiii pot participa la festivalul “Pe aripile copilariei”.

Comentarii

comentariu

About the Author

-