Published On: mar, Mai 7th, 2013

Zile pline pentru “luptatorii cu focul”. Pompierii braileni au stins nici mai mult, nici mai putin decat 7 incendii

Share This
Tags

In prima zi de Pasti, la orele 22.10, Garda de interventie Faurei a intervenit pentru limitarea si lichidarea unui incendiu la locuinta Elenei C. din localitatea Faurei. Imprejurarea care a dus la producerea incendiului a fost un scurt-circuit la instalatia electrica. Au ars bunurile din doua camere, din fericire neinregistrandu-se victime.

La aproximativ 5 ore dupa producerea evenimentului mai sus mentionat, adica la orele 2.15, a avut loc un alt doilea, de data aceasta cei care au intervenit fiind pompierii de  la Garda de interventie Insuratei, in cooperare cu Serviciul Voluntar pentru Situatii de Urgenta Ciocile. Pompierii au avut de stins un incendiu la locuinta lui Gheorghe P. din satul Chichinetu. Proprietarul a lasat o lumanare aprinsa nesupravegheata, fapt ce a dus la producerea incenciului. A ars casa construita din chirpici, cu o suprafata de aproximativ 100 mp si bunurile din aceasta. Nu s-au inregistrat victime.

“In perioada 1 – 6 mai, subunitatile de interventie ale Inspectoratului Judetean pentru Situatii de Urgenta <Dunarea> Braila au actionat pentru limitarea si lichidarea a cinci incendii de vegetatie uscata in municipiul Braila, Mircea Voda, Surdila Greci, Ciresu si pe DN 22B. Imprejurarile care au dus la producerea incendiilor au fost neglijenta aruncarii resturilor de tigara aprinse sau aprinderea resturilor vegetale si lasarea focului nesupravegheat. In cele cinci incendii a ars vegetatia uscata pe aproximativ 11.000 mp, neinregistrandu-se victime omenesti”, ne-a declarat lt. – col. Stefan Stoian, purtator de cuvant la IJSU Braila.

Comentarii

comentariu

About the Author

-