Published On: mar, Mai 28th, 2013

Zanzanie in USL Braila. Doru Damian: PNL nu avea nici un parlamentar la Braila, daca nu candida sub sigla USL. Sayonara PNL!

Share This
Tags

Doru Damian, purtatorul de cuvant al PSD Braila, a lansat prin intermediul retelei de socializare Facebook, un atac dur la PNL, partenerul PSD la guvernare. Damian s-a aratat contrariat de un articol publicat de un ziar central, cu titlul :”Fara PNL, PSD ar fi acum iarasi in opozitie” si distribuit de un membru PNL.

Revoltat, purtatorul de cuvant al PSD a tinut sa precizeze ca PNL nu ar fi avut nici un parlamentar la Braila daca nu candida impreuna cu PSD, sub sigla USL: “Daca mergeati singuri, cati presedinti de Consilii Judetene sau primari de mari municipii, Galati de exemplu, ati fi avut!

Sayonara Crin, Sayonara PNL

Damian a relatat si un scenariu in care PSD nu ar fi candidat la alegerile din decembrie impreuna cu liberalii, vorbind de un scor de 45-47% pe care l-ar fi obtinut social-democrati: “Noi puteam obtine usor 45-47% si aliati cu UDMR si minoritatile, Sayonara CRIN, Sayonara PNL.”

Miza atacurilor liberalilor la adresa PSD este reprezentata, in opinia lui Damian, de alegerile prezidentiale din 2014, cand Crin Antonescu va candida.

“Daca veti candida singuri la Presedintie, veti da tarii Presedintele? Aceasta este intrebarea care macina PNL si careia nu reusiti sa-i gasiti raspuns”, afirma ironic Damian.

Raspunsul PNL-istului: “E greu de cuantificat cati parlamentari ar fi avut PNL fara PSD”

Eduard Bucuresteanu, membru PNL, i-a raspuns PSD-istului, insa cu nuante mai impaciuitoare, mentionand ca afirmatiile lui Damian sunt greu de probat.

“Cred ca este greu, daca nu imposibil, de cuantificat cati parlamentari ar fi avut PNL fara PSD, si invers. Cred insa, ca fraza “nimeni nu pune la indoiala rolul PNL in alegeri”, este pusa la indoiala chiar de intrebarile pe care le puneti”, a raspuns Bucuresteanu.

Comentarii

comentariu

About the Author

-