Published On: lun, Mai 13th, 2013

Vreme instabila in urmatoarele zile

Share This
Tags

Daca pana acum am crezut ca a venit vara, vremea ne va da de furca in urmatoarele zile. Temperaturile revin la cote normale pentru aceasta perioada.

Marti se anunta vreme racoroasa pentru locuitorii din vestul, nordul si centrul tarii, dar in celelalte zone temperaturile amiezii vor fi cele potrivite pentru mijloc de mai. Maximele termice ale zilei pornesc de la 13, 14 grade in regiunile intracarpatice si abia mai ating 24 de grade in Muntenia si sudul Moldovei. Innorarile si ploile, prezente la nivel local in aceasta zi, prefera jumatatea de sud-est a teritoriului, in timp ce in rest predomina soarele si doar cativa nori rataciti mai pot sa lase izolat o ploaie slaba. Iar vantul da si el semne de agitatie in regiunile estice si zonele montane.

Miercuri, in regiunile extracarpatice temperaturile vor fi in continuare cele potrivite pentru a doua decada din mai, insa in celelalte regiuni vremea va fi usor mai rece decat in mod normal pentru aceasta perioada. La amiaza se vor inregistra doar 15, 16 grade in nord-vestul tarii, in timp ce in sud-est vor fi 24, 25 de grade.

Comentarii

comentariu

About the Author

-