Published On: vin, Mai 10th, 2013

Vicepresedintele PDL, Cezar Preda considera ca Guvernul trebuie sa creeze locuri de munca, si nicidecum sa mareasca venitul minim garantat

Share This
Tags

Al doilea om din conducerea PDL, vicepresedintele Cezar Preda a criticat aspru decizia Guvernului in legatura cu majorarea cuantumului ajutoarelor sociale, incepand cu 1 iulie. Acesta a mentionat ca era mult mai bine daca Executivul opta pentru infiintarea de locuri de munca.

Cezar Preda a spus ca nu poate fi laudabila o astfel de decizie, avand in vedere ca romanii au nevoie de locuri de munca, aducand o serie de critici la adresa actualei puteri referitoare la modul in care a fost guvernata tara in ultimul an: “Cel mai bine era ca Guvernul sa creeze locuri de munca, nu sa mareasca venitul minim garantat. USL profita de masurile de austeritate luate de PDL pentru care am platit foarte mult electoral, cred ca ce a insemnat guvernarea Emil Boc in pastrarea stabilitatii macro economice a constiuit un reper solid pentru o guvernare USL fara alte actiuni politice. De un an de zile USL nu face nici o actiune politica de a guverna, ci doar administreaza bugetele previzionate de PDL. Dar aici nu e problema de merit, cine a facut bine, cine nu, important e cat de bine o duc romanii, iar ei o duc mai prost dupa un an de guvernare USL. Faptul ca le-au fost date salariile inapoi nu inseamaa nimic pentru ca au crescut inflatia si preturile”, a declarat Cezar Preda.

Comentarii

comentariu

About the Author

-