Published On: joi, Mai 9th, 2013

Vicecampioanele de la HCM Baia Mare au primit medaliile de argint

Share This
Tags

* Oltchim va fi premiata pe 15 mai *

Dupa ce si-au consolidat locul doi si titlul de vicecampioana cu cateva etape inainte de finalul sezonului, HCM Baia Mare a fost ieri premiata.

HCM a disputat ieri ultimul meci de pe teren propriu cu HC Danubius Galati. Presedintele Cristian Gatu a fost prezent la meci si a oficializat ceremonia de premiere

HCM Baia Mare, surpriza acestui campionat, si-a consolidat pozitia a doua de pe podium, devenind dupa 34 de ani vicecampioana Romaniei. Ultimul meci al vicecampioanelor va fi pe terenul celor de la Oltchim in data de 15 mai.

Prezent la meci, Cristian Gatu, presedintele Federatiei Romane de handbal, a premiat atat jucatoarele si staful de la HCM cat si pe primarul Catalin Chereches. De asemenea HCM Baia Mare a primit pe langa medaliile si tricourile de vicecampioana si Trofeul de  Fair Play al FRH.

Etapa a 22-a a stagiunii interne, ultima, este programata in 15 mai, dar derbiul dintre Oltchim şi HCM Baia Mare se va disputa cu o zi mai devreme, de la ora 19.00.

La finalul partidei, Oltchim va primi medaliile de campioana. “Mai avem doua meciuri din acest sezon. Echipa s-a reintalnit marti seara, dupa vacanta, in formula completa, inclusiv cu antrenorul Jakob Vestergaard. In aceeaşi formula vom juca meciul de la sambata, de la Braila, din etapa a 21-a, dar şi pe cel din 14 mai, cu HCM Baia Mare, la finalul caruia vom primi medaliile de aur. Sezonul nu se incheie insa acolo, va urma Cupa Romaniei, de la Oradea, unde de asemenea, echipa va fi prezenta in formula completa”, a declarat preşedintele CS Oltchim, Petre Berbecaru.

Lupta pentru locul III continua, aici avand sanse mari, HC Dunarea Braila, HC Zalau si chiar si “U” Jolidon Cluj.

Comentarii

comentariu

About the Author

-