Published On: joi, Mai 23rd, 2013

Veste soc pentru parintii lui Razvan Ciuca: A disparut ca avea datorii la camatari

Share This
Tags

Tanarul Razvan Marian Ciuca, de 19 ani, care a disparut luni, 20 mai, este elev la Liceul Tehnologic “Constantin Brancusi”.

Potrivit apropiatilor, baiatul a venit la scoala, luni, dar nu a stat mult la orele de curs. Asta pentru ca in timpul unei pauze, tanarul a iesit in afara unitatii de invatamant chemat de niste persoane dubioase, care se pare ca i-au cerut sa inapoieze banii pe care i-a luat cu imprumut.

Prietenii sustin ca Razvan Ciuca ar fi avut de ceva timp probleme cu banii, fapt care l-a indemnat sa apeleze la serviciile unor persoane care dau bani cu imprumut, insa percepandu-le camata. Deoarece baiatul nu a reusit sa stranga banii la timp, camatari l-au sunat pentru a se vedea, moment in care l-au fortat sa le dea banii.

De teama ca ar putea pati ceva grav, baiatul a preferat sa fuga de la scoala, insa nu s-a dus acasa, ci pur si simplu a disparut.

* Razvan Ciuca “s-a evaporat” de spaima camatarilor *

In cursul zilei de ieri, la orele 13.30, la sediul IPJ Braila s-a prezentat braileanul Ionut C., in varsta de 21 ani, care a sesizat ca, in ziua de 20 mai, la orele 7.30, fratele lui, Razvan Marian Ciuca, in varsta de 19 ani, a plecat in mod voluntar de la domiciliu catre scoala si nu s-a mai intors pana in prezent.

“In urma verificarilor efectuate de politisti s-a stabilit ca tanarul este elev la un grup scolar din municipiu si ca, in ziua sesizarii disparitiei, a absentat nemotivat de la cursuri. Acesta are asupra lui acte de identitate si nu sufera de boli psihice sau cronice. Semnalmentele tanarului sunt: inaltime 180 cm, greutate 65 kg, corpolenta atletica, par negru-grizonat, tuns scurt, ochi caprui, poarta ochelari de vedere cu rama neagra, fara semne particulare. Imbracamintea si incaltamintea purtate la data disparitiei erau tricou de culoare gri, simplu, pantaloni tip blue-jeans, de culoare albastru deschis, adidasi negri. Politistii Biroului Urmariri, din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale, desfasoara activitati pentru clarificarea situatiei celui dat disparut. Cine poate da relatii despre locul in care se afla acesta este rugat sa apeleze numarul pentru urgente 112 ori sa se adreseze celei mai apropiate unitati de politie”, a declarat purtatorul de cuvant al IPJBraila, inspector principal de politie Jenel Sogor.

Comentarii

comentariu

About the Author

-