Published On: mie, Mai 22nd, 2013

Veste buna pentru soferi. Programarile la RAR vor putea fi facute prin intermediul unui numar unic national

Share This
Tags

* Incepand de joi, 23 mai, cei care doresc sa aiba acces la serviciile Registrului Auto Roman se pot programa la un numar unic national *

Registrul Auto Roman (RAR) anunta implementarea proiectului “Call-Center National”, prin intermediului caruia, clientii care doresc sa aiba acces la serviciile Regiei se pot programa la un numar unic national. Acest proiect face parte din strategia de dezvoltare a Registrului, astfel fiind reconfigurat modul in care clientii Regiei isi fac programarile la activitatile RAR-RA.

Practic, orice persoana care doreste sa aiba acces la serviciile RAR poate apela 021.9672, indiferent de domiciliu sau zona din tara in care se afla.

“Avantajele numarului unic de programari sunt incarcarea uniforma a reprezentantelor RAR, accesul rapid al clientului la operatorul care efectueaza programarea telefonica, alternativa programarii in judete limitrofe, daca intervalul de asteptare este mai mic. De asemenea, timpul de reactie va fi foarte scurt si actiunile uniforme in cazurile de crestere temporara a numarului de solicitari de programare”, explica reprezentantii RAR.

Comentarii

comentariu

About the Author

-