Published On: vin, Mai 10th, 2013

Nazare: USL vrea sa aprobe prin asumare cele mai importante proiecte

Share This
Tags

Deputatul PDL, Alexandru Nazare acuza Uniunea Social Liberala de asumarea celor mai importnate proiecte din legislatura actuala. Legea proprietatii sau regionalizarea sunt doar cateva din masurile pe care USL si le-a propus sa le duca la bun sfarsit si pentru care evident isi cer meritele.

“PDL a contestat la Curte legea proprietatii. Stiti foarte bine care sunt problemele ridicate de noi in aceasta lege. Retrocedarea efectiva se amana pana in 2024. PNL-ul nu a fost de acord nici cu procedura de asumare pe care a ales-o USL. Nu mi se pare normal ca un Parlament condus de USL cu aproape 70%, sa-si asume raspunderea pe aceasta lege care este atat de importanta pentru Romania. Este cu atat mai ingrijorator cat si regionalizarea este asumata de USL, tot prin aceeasi procedura. O alta lege foarte importanta pentru Romania care trebuie aprobata in acest an, ca la inceputul perspectivei financiare in 2014 sa avem regiunile functionale”, a declarat deputatul PDL Alexandru Nazare.

Deputatul a mai acuzat faptul nu exista oameni instruiti pentru a elabora priectele atat de necesare Brailei. Mai mult, Nazare a cerut municipalitatii sa arate transparent care sunt proiectele care urmeaza sa fie finantate din 2014.

Comentarii

comentariu

About the Author

-