Published On: mie, Mai 22nd, 2013

Un tanar de 19 ani este dat disparut de 2 zile

Share This
Tags

In cursul zilei de ieri, la orele 13.30, la sediul IPJ Braila s-a prezentat braileanul Ionut C., in varsta de 21 ani, care a sesizat ca, in ziua de 20 mai, la orele 7.30, fratele lui, Razvan Marian Ciuca, in varsta de 19 ani, a plecat in mod voluntar de la domiciliu catre scoala si nu s-a mai intors pana in prezent.

In urma verificarilor efectuate de politisti s-a stabilit ca tanarul este elev la un grup scolar din municipiu si ca, in ziua sesizarii disparitiei, a absentat nemotivat de la cursuri. Acesta are asupra lui acte de identitate si nu sufera de boli psihice sau cronice.

“Semnalmentele tanarului sunt: inaltime 180 cm, greutate 65 kg, corpolenta atletica, par negru-grizonat, tuns scurt, ochi caprui, poarta ochelari de vedere cu rama neagra, fara semne particulare. Imbracamintea si incaltamintea purtate la data disparitiei erau tricou de culoare gri, simplu, pantaloni tip blue-jeans, de culoare albastru deschis, adidasi negri. Politistii Biroului Urmariri, din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale, desfasoara activitati pentru clarificarea situatiei celui dat disparut. Cine poate da relatii despre locul in care se afla acesta este rugat sa apeleze numarul pentru urgente 112 ori sa se adreseze celei mai apropiate unitati de politie”, a declarat purtatorul de cuvant al IPJBraila, inspector principal de politie Jenel Sogor.

Comentarii

comentariu

About the Author

-