Published On: mie, Mai 8th, 2013

Un an de guvernare USL

Share This
Tags

Dupa un an de guvernare, USL se mandreste cu activitatile si rezultatele obtinute. Au adoptat o viziune de guvernare diferita de cea a PDL, au scos Romania din izolarea extrema, au relansat economic tara si au asigurat stabilitatea macroeconomica. In “Primul an al schimbarii”, asa cum este numit de USL, primul an de guvernare s-au luat masuri de dreptate sociala, ca reintregirea salariilor, cresterea venitului minim si returnarea banilor catre pensionari.

“Sunt foarte hotarat ca impreuna cu ministrii care compun echipa guvernamentala sa atacam toate problemele cu care ne confruntam si sa facem tot ceea ce ne-am propus. Lucrul acesta nu poate fi posibil in acest an decat in contextul pastrarii unitatii USL si a legitimitatii obtinute la alegerile din decembrie 2012”, a declarat premierul Victor Ponta in cadrul unei conferinte de presa la sediul USL.

In ultimul an, numarul de salariati stabili in economie au crescut cu 70.000, exporturile au crescut cu 8%, s-au deblocat posturile in Sanatate si s-au reinfiintat posturile de politie rurala. Tot in aceasta perioada USL s-a angajat in mari proiecte politice ca revizuirea Constitutiei, reginalizarea si reforma electorala.

Comentarii

comentariu

About the Author

-