Published On: mie, Mai 22nd, 2013

UEFA: Rapid in afara competitiilor europene pentru urmatorii trei ani

Share This
Tags

* Dinamo poate evolua in competitiile europene, dupa a indeplinit criteriile Instantei de Control Financiar (CFCB) *

“Instanta de Control Financiar (CFCB), reunita la Nyon, a luat decizii privind cazurile mentionate intr-un comunicat din 21 decembrie 2012. Opt cluburi au fost sanctionate din cauza datoriilor si au avut la dispozitie pana la 31 martie sa-si rezolve problemele, evitand aplicarea suspendarilor decise. FC Rapid Bucuresti (Romania) si FC Arsenal Kiev (Ucraina) nu au indeplinit conditiile impuse de CFCB. Rapid Bucuresti a fost amendat cu 100.000 de euro si exclus din urmatoarea competitie europeana in care se va califica in viitoarele trei sezoane (2013/14, 2014/15, 2015/16)”, se arata pe site-ul oficial al forului european, care anunta ca gruparea Arsenal Kiev a fost amendata cu 75.000.

UEFA a anuntat ca FC Rapid a fost amendat cu 100.000 de euro si exclus dintr-o editie de cupa europeana in cazul in care se va califica in viitoarele trei sezoane.

In schimb, Dinamo va putea evolua in competitiile europene, in cazul unei calificari: “CFCB confirma ca Málaga (Spania), HNK Hajduk Split (Croatia), NK Osijek (Croatia), FC Dinamo Bucuresti (Romania), FK Partizan (Serbia) si FK Vojvodina (Serbia) au indeplinit conditiile impuse, astfel ca sanctiunile nu se aplica”.

Comentarii

comentariu

About the Author

-