Published On: joi, Mai 23rd, 2013

Trofeul brailenilor la tenis

Share This
Tags

* Competitia se desfasoara in perioada 24-31 mai *

Tenisul de camp a inceput sa fie practicat in Romania la scurt timp dupa inventarea acestui sport de catre Major Walter Clapton Winkfield. Primele cluburi de tenis au fost infiintate la Bucuresti (1864, Bukarest Turnverein) si Galati (1898, Galatz Tennis-Club).

Clubul Sportiv Spartacul Braila in colaborare cu Directia Judeteana pentru Tineret si Sport organizeaza competitia de tenis, “Trofeul brailenilor”. Aceasta competitie este una interjudeteana la care participa sportivi din 10 judete din tara, la diferite categorii de varsta respectiv copii, juniori si seniori.

Concursul se desfasoara in perioada 24-31 mai, pe baza sportiva a clubului brailean. CS Spartacus Braila isi desfasoara activitatea sportiva pe 9 terenuri acoperite cu zgura in cadrul bazei sportive din Gradina Publica. Concursul debuteaza maine, 24 mai de la orele 14.00 in urmatoarele zile ale concursului incepand de la orele 10.00.

Federatia Romana de Tenis va mai organiza in luna iunie, tot la Braila, si Campionatele Nationale Individuale de Vara U12, competitie care incepe pe data de 17 iunie.

Comentarii

comentariu

About the Author

-