Published On: mar, Mai 14th, 2013

Tragerile la sorti pentru Cupa Romaniei, la handbal feminin, vor avea loc joi

Share This
Tags

* Oltchim si HCM Baia Mare vor fi cap de serie *

Cupa Romaniei la Handbal feminin, competitie organizata si sustinuta de Federatia Romana de Handbal se desfasoara in perioada 20-22 mai la Oradea.

La aceasta competitie participa echipele clasate pe primele 8 locuri in Clasamenul Ligii Nationale de handbal feminin.

Cu toate ca mai este o etapa de disputat, din acest sezon, se cunosc deja cele opt echipe care vor participa peste o saptamana la Cupa Romaniei. In frunte cu Oltchim si HCM Baia Mare, care vor fi cap de serie, vor mai participa si HC Dunarea Braila, “U” Jolidon Cluj, HC Zalau, ASC Corona Brasov, HCM Roman si CSM Bucuresti.

Tragerile la sorti pentru Cupa Romaniei vor avea loc joi, 16 mai de la orele 11.00, la sediul Federatiei Romane de Handbal. Daca Oltchim cu HCM Baia Mare vor fi cap de serie, celelalte 6 echipe vor trage la sorti, in ordinea locurilor din clasament.

Pentru jocurile din sferturi si semifinale, in caz de egalitate dupa scurgerea timpului regulamentar de joc, se va proceda direct la executarea aruncarilor de la 7 metri. Pentru Finala se vor disputa prelungiri, iar in caz de egalitate aruncari de la 7 metri.

Daca la terminarea timpului regulamentar de joc rezultatul este egal, se vor desfasura, dupa o pauza de 5 minute si o noua tragere la sorti a terenului si mingii, doua reprize de prelungiri a cate 5 minute, cu schimbarea portilor si o pauza de 1 minut intre reprize.

Daca egalitatea persista, se va repeata procedeul, 2×5 minute cu pauza de 1 minut intre reprize. In cazul mentinerii egalitatii, se executa alternativ cate 5 aruncari de la 7 metri, de catre jucatoarele desemnate de catre cei doi antrenori si evidentiati la masa oficiala. O jucatoare nu poate executa doua aruncari de la 7 metri in aceiasi serie de 5 aruncari. In cazul in care rezultatul este tot egal, se reia procedeul, executandu-se alternativ cate o aruncare de catre fiecare jucatoare a echipelor, inscrise in Raportul de joc, pana cand una dintre ele rateaza. Nici in aceasta faza a jocului, o jucatoare nu poate executa a doua aruncare, pana cand toate coechipierele, inscrise in Raportul de joc nu au executat cate o aruncare.

Nu au dreptul sa execute aruncari de la 7 metri jucatoarele descalificate sau eliminate temporar in minutele 59 sau 60. Jucatoarele descalificate in ultimul minut de joc, vor fi suspendate pentru partida urmatoare, cazul lor urmand a fi inaintat Comisiei de Disciplina pentru completarea sanctiunii. Jucatoarele sau oficialii echipelor descalificati in timpul jocului pentru atitudine nesportiva in relatia cu oficialii, vor fi suspendate pentru partida urmatoare, cazul lor urmand a fi inaintat Comisiei de Disciplina pentru completarea sanctiunii.

* La baieti, Cupa Romaniei se joaca la Brasov *

Tot sub indrumarea Federatiei Romane de handbal se desfasoara si Cupa Romaniei la baieti. Aceasta competitie are loc in perioada 17-19 mai la Brasov. Cupa Romaniei la baieti se va desfasura dupa urmatorul program:

17.05.2013

JOC 1 HCM Constanta – Energia Lignitul Pandurii Tg Jiu 14:00

Arbitri:Barbu/Manafu

JOC 2 ASC Potaissa Turda – Univ. Bucovina Suceava 16:00

Arbitri:Calina/Belean

JOC 3 HC Odorhei – CS Caras Severin 18:00

Arbitri:Pavel/State

JOC 4 U Poli Timisoara – Stiinta Municipal Dedeman Bacau 20:00

Arbitri:Barcan/Ciurea

18.05.2013

SEMIF 1 Inving. Joc – 1 Inving. Joc 2 11:00

SEMIF 2 Inving. Joc – 3 Inving. Joc 4 13:15

19.05.2013

Finala Inving. Semif. – 1 Inving. Semif. 2 16:15

Comentarii

comentariu

About the Author

-