Published On: mie, Mai 15th, 2013

Tot mai multi infractori pe soselele din Braila

Share This
Tags

* In numai 24 de ore, politistii rutieri au prins pe picior gresit aproximativ 80 de soferi care nu conduceau regulamentar * S-au aplicat sanctiuni a caror valoare se ridica la suma de 8.950 de lei, s-au ridicat 3 permise de conducere in vederea suspendarii si s-a retras un certificat de inmatriculare *

Ieri dimineata, la orele 10.30, politisti din cadrul Politiei orasului Faurei l-au depistat in trafic pe Nita D., in varsta de 55 ani, din municipiul Braila, in timp ce conducea un moped, pe DJ 203, pe raza orasului, fara a detine permis de conducere. Fata de acesta a fost intocmit dosar penal, conform prevederilor OUG nr. 195/2002 (republicata). Tot pe parcursul zilei de ieri, la orele 15.30, oamenii legii de la Biroul de Ordine Publica l-au depistat pe braileanul Alin P., de 17 ani, din municipiu, in timp ce conducea un moped, pe Calea Galati, fara a fi posesor al permisului de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. Pe numele acestuia a fost intocmit dosar penal, conform ordonantei privind circulatia pe drumurile publice.

Azi-noapte, la orele 2.00, politisti de siguranta publica l-au depistat in trafic pe braileanul George N., de 23 ani, in timp ce conducea autoturismul proprietate personala, pe strada Cezar Petrescu, avand dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice suspendat pana la data de 31 mai 2013. Politistii l-au condus la sediul Politiei si i-au intocmit dosar penal.

Si cum politistii sunt mereu la datorie, iata ca si de aceasta data au fost partasi la multe nereguli depistate la conducatorii auto, ca urmare a desfasurarii zilnice de actiuni, pe arterele municipale si judetene, pentru prevenirea si combaterea infractiunilor rutiere.

In acest sens, politistii au constatat 70 de contraventii, pentru care au aplicat sanctiuni in valoare totala de 8.950 de lei, au ridicat in vederea suspendarii 3 permise de conducere si retras un certificat de inmatriculare.

Comentarii

comentariu

About the Author

-