Published On: mie, Mai 8th, 2013

Titularizare 2013

Share This
Tags

*Astazi incep inscrierile pentru titularizare 2013

Incepand de astazi si pana pe 17 mai, intre orele 9-16, candidatii care vor sa concureze la Titularizarea 2013 vor trebui sa depuna urmatoarele acte in cele sapte centre de concurs: in copie legalizata, actele de studii, foaia matricola si certificatul profesional (ultimul pentru absolventii liceului pedagogic).

Absolventii promotiei 2013 vor prezenta copia legalizata a adeverintei de la institutia de invatamant superior / postliceal / mediu din care sa rezulte ca au sustinut examenul de licenta, media de absolvire a facultatii / scolii postliceale / liceului pedagogic, specializarea dobandita, media anilor de studii si faptul ca pe parcursul efectuarii studiilor s-a frecventat si promovat modulul pedagogic

In copie certificata „conform cu originalul” de directorul unitatii la carecandidatul functioneaza in anul scolar 2012-2013 se vor depune si certificatele de obtinere a gradelor didactice, certificatele de nastere si casatorie (pentru solicitantii care si-au schimbat numele), actul de titularizare in invatamant (daca e cazul), decizia inspectoratului scolar / a intreprinderii de intrerupere a activitatii (daca e cazul), fila din buletinul de identitate sau cartea de identitate cu domiciliul, adeverinta din care sa rezulte vechimea efectiva in invatamant (daca e cazul), carnetul de munca si / sau fila corespunzatoare din registrul general de evidenta a salariatilor.

Referitor la  examenul de titularizare, Iulian Danielescu, inspector general al ISJ Braila a facut cateva precizari: “Inscrierile la examenul de titularizare de anul acesta vor incepe pe data de 8 mai pana pe data de 17 mai. Examenul scris se va sustine pe data de 30 iulie. Între 6 mai si 6 iunie vor avea loc organizarea si desfasurarea probelor practice sau orale si ale inspectiilor speciale la clasa. Proba scrisa a concursului de titularizare din acest an va avea loc la data de 30 iulie. Prima etapa de repartizare, la care vor lua parte candidatii care au obtinut cel putin media 7 pentru posturi pe durata nedeterminata, va începe în data de 9 august. Candidatii care nu obtin la inspectia speciala la clasa sau la proba practica minim nota 5 nu pot participa la proba scrisa”.

Comentarii

comentariu

About the Author

-