Published On: joi, Mai 30th, 2013

Tadici are un singur gand – victoria cu Slovacia!

Share This
Tags

Echipa nationala de handbal a Romaniei intalneste sambata, in prima mansa a barajului pentru calificarea la Campionatul Mondial, selectionata Slovaciei.

Cu toate ca echipa Romaniei pleaca favorita la aceasta intalnire, Tadici a declarat faptul ca lotul Slovaciei este unul puternic si ca nu va fi usor.

Echipa nationala pleaca astazi la Vac acolo unde ramane si maine, de acolo urmand sa plece in Slovacia.”Plecam cu un singur gand. Vrem sa castigam pentru a nu mai avea emotii in retur”, a declarat Tadici.

Antrenorul Romaniei imparte lotul actual al “tricolorelor” in trei categorii. “Prima categorie o reprezinta jucatoarele cu mare experienta, gen Bradeanu, Ungureanu, Nechita sau Curea. A doua categorie sunt cele care au prins cateva meciuri in tricoul primei echipe, precum Tacalie, Buceschi, Babeanu sau Pintea, iar ultima categorie sunt debutantele”, a explicat Tadici. Tehnicianul e foarte multumit de perioada de pregatire. “A fost un volum mare de munca, nu au existat certuri, discutii. Au fost ceva probleme in momentul in care handbalistelor de la Oltchim li s-a transmis sa-si caute echipe. Au fost bulversate, dar sunt profesioniste, toate isi doresc o noua calificare la Mondiale”.

Partida va avea loc la Partizanske iar returul este programat pe 8 iunie la Oradea.

Comentarii

comentariu

About the Author

-