Published On: mar, Mai 28th, 2013

Sute de documente eliberate de ARR Braila

Share This
Tags

Angajatii Agentiei Teritoriala a Autoritatii Rutiere Romana Braila au reusit sa reduca termenul de eliberare a certificatelor de competenta profesionala de la 30 zile la 6 zile. Desi termenul pentru eliberarea licentelor de transport si a copiilor conforme este de 15 zile, eliberarea se realizeaza in maxim 2 zile. In luna aprilie a avut loc licitatia pentru atribuirea traseelor interjudetene fiind eliberate graficele de circulatie si licentele de traseu in termen. Tot in decursul lunii aprilie, au fost prelungite licentele pentru traseele judetene pana la organizarea sedintei de atribuire.

Potrivit sefului Agentiei Teritoriale ARR Braila, Constantin Mihaila, institutia pe care o conduce a licentiat in primele 4 luni ale acestui an un numar de37 operatori de transport, din care 22 pentru transport marfa, 12 pentru transport persoane si 9 intreprinderi care efectueaza transport in cont propriu, cu un numar de 525 autovehicule pentru care s-au eliberat copii conforme ale licentei de transport.

Mentionam ca, tot in cele 4 luni ale lui 2013, ARR – Filiala Braila a eliberat 405 certificate de componenta profesionala pentru conducatori auto.

Comentarii

comentariu

About the Author

-