Published On: mar, Mai 28th, 2013

Sotia lui Becali i-a taiat singura motul finului

Share This
Tags

Copilul senatorului PSD Gabriela Vranceanu Firea a fost “tuns” conform traditiei de catre nasa lui, nimeni alta decat sotia lui Gigi Becali. Gabi Firea a marturisit ca taierea motului a adus putina fericire in inimile familiei Becali.

“Pentru ca David Petru le-a umplut ziua de bucurie, intr-o perioada atat de grea pentru intreaga familie, am promis ca vom reveni mai des cu finul care, desi intoarce casa pe dos, ii amuza pe cei din jur si ii face sa mai uite de necazuri, macar pt cateva ore.” a mai precizat senatoarea Firea.

Sotia lui Gigi Becali pare sa fi uitat pentru cateva momente de perioada grea prin care trece si a afisat un zambet larg in compania finului ei caruia i-a taiat motul in deja celebra resedinta din Pipera. Micutul, pe nume David-Petru, este nimeni altul decat fiul Gabrielei Vranceanu Firea si a lui Florentin Pandele.

“Ne-am bucurat ca David a ales un ceas, deci va fi punctual si parolist, o icoana cu Maica Domnului si Pruncul, ceea ce ne-a umplut sufletul de bucurie si, la final, o bancnota.”, a scris Gabriela Vranceanu pe contul ei de facebook.

Comentarii

comentariu

About the Author

-