Published On: mie, Mai 15th, 2013

EXCLUSIVITATE: O eleva si-a taiat venele in WC-ul scolii

Share This
Tags

O eleva 16 ani din Braila a incercat sa se sinucida in toaleta unitatii de invatamant. Tanara a fost transportata la Spitalul Judetean, dupa ce a folosit o lama pentru a-si taia venele. Din primele informatii, se pare ca motivul pentru care fata a incercat sa renunte la viata este o cearta pe care a avut-o cu iubitul ei, care i-a spus ca nu ii mai impartaseste sentimentele.

“In pauza de la orele 14, dupa ce eleva a intrat in clasa a luat o lama de ras de la o colega si a mers la toaleta scolii. Acolo s-a inchis intr-o cabina si si-a sectionat venele de la mana dreapta. Alarmati, colegii au cautat-o si au gasit-o intr-o balta de sange. Pana la sosirea ambulantei, eleva a fost evaziva in privinta motivelor pentru care a incercat sa-si ia viata. In continuare se va efectua o consiliere pishopedagogica. De asemenea, au fost sesizate atat organele de politie cat si functionarii Directiei Generale pentru Protectia Copilului”, au declarat pentru Infobraila surse oficiale care au dorit sa ramana anonime.

In aceste momente, fata este internata in spital cu diagnosticul “automutilare”, iar la scoala se desfasoara o ancheta comuna a Politiei si Inspectoratului Scolar Judetean Braila.

Comentarii

comentariu

About the Author

-