Published On: lun, Mai 20th, 2013

Sesiune de informare pentru jurnalistii braileni

Share This
Tags

Asociatia „Centrul de Informare si Documentare pentru Integrare Europeana si Dezvoltare Durabila” Braila, prin Centrul Europe Direct Braila, va organiza vineri, 24 mai, in intervalul orar 14.30 – 16.30, la Universitatea “Constantin Brancoveanu” – Filiala Braila, actiunea „Jurnalisti pentru Europa”.

Evenimentul va consta intr-o sesiune de informare atat pentru jurnalistii din judetul Braila, cat si pentru studentii la jurnalism, comunicare si administratie publica, cu privire la sursele de informare europene, modalitatile de accesare a acestora, serviciile de informare si asistenta ale Uniunii Europene, drepturile cetatenilor europeni.

In cadrul aceluiasi eveniment, va fi lansat concursul ,,Europa pe intelesul tuturor”, competitie dedicata jurnalistilor si studentilor la jurnalism, comunicare si administratie publica.

Manifestarea se va incheia cu decernarea premiilor pentru jurnalistii locali si studentii la jurnalism care au participat, prin articolele lor, la multiplicarea informatiei europene.

Comentarii

comentariu

About the Author

-