Published On: vin, Mai 10th, 2013

Se alege un nou presedinte la CDR

Share This
Tags

Astazi vor avea loc la Focsani alegerile in ceea ce priveste noul presedinte al Consiliului de Dezvoltare Regionala. Vor participa primarii si presedintii consiliilor judetene din Regiunea Sud-Est.

“Astazi este Consiliul de Dezvoltare Regionala la Focsani, sunt mai multe puncte la ordinea de zi legate de ceea ce trebuie sa se intample in perioada urmatoare, respectiv aprobarea bugetului consiliului pentru perioada urmatoare, programul de activitati al Agentiei pentru Dezvoltare Regionala. In principiu ar trebui sa facem si o rotatie a presedintilor de consiliu, o sa vedem la fata locului ce se intampla. Sigur ca vor fi o serie intreaga de discutii legate de actiunile pe care le vom intreprinde in perioada urmatoare pentru ca deocamdata, parerile, opiniile sunt cerute la nivel de consilii judetene, vis-à-vis de regionalizare”, a declarat primarul Aurel Simionescu.

Edilul a marturisit ca logic ar fi ca pentru perioada urmatoare postul de presedinte sa revina Buzaului, insa aceste aspecte urmeaza sa fie clarificate pe parcursul sedintei Consiliului de Dezvoltare Regionala.

Comentarii

comentariu

About the Author

-