Published On: joi, Mai 16th, 2013

Sapte candidati la conducerea teatrului din Braila

Share This
Tags

Simona Draghincescu s-a declarat onorata de a face parte din comisia de concurs pentru manager al Teatrului Maria Filotti. Aceasta a marturisit ca institutia are nevoie de o conducere eficienta, TMF fiind reprezentativ pentru municipiul Braila.

“Sunt onorata sa particip intr-o asemenea comisie ca cea pe care de data asta a facut-o domnul primar si care ma onoreaza si onoreaza municipiul Braila si Teatrul Maria Filotti, prin importanta acestei comisii si numele grele care fac parte din ea. Am vazut cu mare bucurie ca nu au fost doar doi sau trei candidati, ci s-au inscris 7 persoane. Am vazut ca unii au confirmat participarea la acest concurs, altii nu au confirmat participarea. Dar cred ca municipiul Braila, prin domnul primar si doamna viceprimar care are in atribuire directa institutia teatrului ar trebui sa faca public lista celor 7 candidati care s-au inscris. Pana pe 23 mai se va face selectia, vor fi analizate dosarele de candidati, privind eligibilitatea acestora de a participa in continuare la analiza proiectelor pentru functia de management”, a declarat Simona Draghincescu.

Consilierul local a adaugat faptul ca lipsa unei nominalizari in ceea ce priveste cele sapte persoane care si-au depus candidatura pentru postul de manager al TMF poate lasa loc de interpretare si poate fi catalogata ca o lipsa a transparentei.

Comentarii

comentariu

About the Author

-