Published On: lun, Mai 13th, 2013

Sala de Lectura a Bibliotecii se inchide pentru mutare

Share This
Tags

* In intervalul 15 mai – 15 iulie 2013, Sala de Lectura a Bibliotecii Judetene “Panait Istrati” Braila va fi inchisa in vederea transferului ei la noul sediu din Piata Poligon nr. 4 si inventarierii fondului de carte *

In perioada 15 mai – 15 iulie 2013,  utilizatorii Bibliotecii pot lua carti si DVD-uri de la Sectia de Imprumut pentru Adulti, situata in Calea Calarasilor nr. 52. De asemenea, ei sunt asteptati si la filialele din cartierele Brailita, Chercea si Radu Negru.

“Dorim in acest fel sa nu ingradim accesul la informare si petrecere a timpului liber intr-un mod placut pentru cei pasionati de lectura, chiar daca Biblioteca se afla in cel mai amplu proces de mutare din ultimii 20 de ani. Reamintim ca s-a redeschis prima sectie transferata deja in modernul sediu din Piata Poligon nr. 4 si anume Mediateca, de unde se pot imprumuta la domiciliu DVD-uri cu filme artistice, documentare, desene animate, CD-uri cu muzica, precum si materiale specifice pentru melomani (partituri sau discuri de vinil). Sunt in toi si pregatirile pentru deschiderea sectiei destinata copiilor prescolari si scolari in ciclul primar, numita Ludoteca, acolo unde cei mai mici cititori vor fi asteptati cu numeroase surprize”, a declarat dr. Eduard Claudiu Braileanu, din cadrul Bibliotecii Judetene “Panait Istrati” Braila.

Comentarii

comentariu

About the Author

-