Published On: vin, Mai 24th, 2013

S-a lansat concursul “Europa pe intelesul tuturor”

Share This
Tags

Concursul se adreseaza jurnalistilor si studentilor la jurnalism, comunicare si administratie publica din judetul Braila. Competitia se va desfasura pe dau sectiuni, una pentru jurnalistii acreditati si una pentru studentii la jurnalism, comunicare si administratie publica. Participantii au termen pana pe data de 16 septembrie, pentru trimiterea materialelor. Pentru a putea intra in competitie, articolele trebuie sa fie publicate anterior intr-una din publicatiile locale.

Materialele inscrise in concurs trebuie sa reprezinte un interes pentru publicul larg, sa fie clare si concise si sa contina un limbaj cat mai accesibil. Articolele trebuie redactate in limba romana cu conditia sa nu aiba mai putin de 3000 de caractere.

Jurizarea materialelor se va face de catre o comisie mixta, formata dintr-un jurnalist, un profesor al Universitatii “Constantin Brancoveanu” si un reprezentant al Centrului de Informare Europe Direct Braila.

Premiile puse in joc sunt: pentru locul 1, obiecte in valoare de 500 Ron; locul 2, obiecte in valoare de 300 Ron; locul 3, obiecte in valoare de 200 Ron.

Premierea participantilor se va realiza in cadrul deschiderii anului universitar 2013 – 2014 la Universitatea “Constantin Brancoveanu”, pe data de 1 octombrie, anul curent.

Comentarii

comentariu

About the Author

-