Published On: vin, Mai 17th, 2013

S-a dat startul la Asocierea Intercomunitara

Share This
Tags

In cadrul sedintei exraordinare a Consiliului Judetean Braila, care a avut loc vineri dimineata, s-a votat in unanimitate proiectul de hotarare privind aprobarea asocierii Judetului Braila, prin Consiliul Judetean Braila, in vederea constituirii Asociatiei de Dezvoltare Intercomunitara Braila-Galati-Tulcea “Dunarea de Jos”.

“S-a rezolvat problema cu asocierea, am primit avizul de la Ministerul Justitiei. Ne-am dorit mult si eu si domnul primar sa avem numele de “Dunarea de Jos” si Galatiul la fel, pentru ca este o zona istorica, este un nume de referinta pentru noi. Luni voi merge impreuna cu domnul primar si domnul deputat Mihai Tudose in vizita la primul ministru, ca sa discutam despre proiectele care implica aceasta zona”, a declarat presedintele Consiliului Judetean Braila.

Gheorghe Bunea Stancu le-a atras atentia consilierilor de faptul ca Asocierea de Dezvoltare Intercomunitara necesita mai multa implicare din partea lor: “V-as ruga sa fim mai activi in ceea ce priveste implicarea noastra”. Presedintele a marturisit ca Braila este foarte importanta in aceasta asociere si prin prizma celor aproape 5000 de hectare de la Siret, din care judetul nostru detine peste 3000 de hectare.

Comentarii

comentariu

About the Author

-