Published On: sâm, Mai 25th, 2013

Remiza pentru braileni la Constanta

Share This
Tags

* Farul Constanta – CF Braila 1-1 (1-0)*

Echipa condusa de Alin Panzaru a jucat meciul din etapa 28 a ligii a II in deplasare la Constanta unde a intalnit ocupanta locului 11, Farul Constanta.

Tabela a fost deschisa in minutul 22 de constanteni, dupa o centrare a lui Nitescu de pe dreapta si o lovitura de cap, din 7metri a lui Calintaru, si Farul marcheaza pentru 1-0.

Constantenii aveau sansa sa mareasca diferenta dar in minutul 43 Ivanovici fenteaza la marginea careului si trage milimetric pe langa bara de la coltul scurt. Acelasi Ivanovici, in minutul 67, reia din voleu de la 10 metri insa retine Bunduc langa bara.

In minutul 49 vine si golul egalizator pentru braileni, Punga are un sut centrare spre poarta si Fuchs inscearca sa respinga din fata lui Frunza, la coltul lung, dar trimite in propria poarta, 1-1.

Din minutul 72brailenii au jucat in 10 oameni, dupa ce Balasa il tine pe Chitu la un contraatac, arbitrul da fault si-i arata al doilea cartonas galben fundasului, eliminandu-l.

Ultima sansa a apartinut tot constantenilor care in minutul 79 puteau sa inchida tabela in avantajul loc, atunci cand Nitescu centreaza din dreapta si Calintaru se inalta in 6 metri si trimite cu capul, dar Bunduc retine pe linie, iar meciul se incheie la egalitate 1-1.

Brailenii se intorc astfel cu un singur punct din deplasarea de la Constanta si acumuleaza 37 de puncte.

Rezultatele etapei 28

ACS Buftea – Chindia Targoviste 3-1

FC Botosani – CS Otopeni 2-0

Rapid CFR Suceava – Sageata Navodari 0-2

FC Farul Constanta – CF Braila 1-1

Dinamo II Bucuresti – CSM Unirea Slobozia 0-2

Comentarii

comentariu

About the Author

-