Published On: mar, Mai 21st, 2013

Protocolul USL, suspendat! Ponta cere garantii

Share This
Tags

Primul ministru Victor Ponta a cerut ca Partidul National Liberal sa-si arate solidaritatea pentru a putea guverna in continuare, in tandem.

“Un angajament oficial, dar nu, noi avem si acuma scris, la articolul 1.1.4. ca nu se admit atacurile si ca se aplica sanctiuni, ori nu s-a aplicat. Deci inseamna ca acordul nu s-a aplicat. Nu stiu ce garantii, ca si scris, si vorbit. Pana acum a functionat. Cred ca e vorba aici de fapt de o decizie reala si sincera a colegilor de la PNL de a fi solidari, de a merge mai departe cu noi”, a declarat luni premierul.

Victor Ponta a marturisit ca nu este multumit de felul in care Partidul National Liberal a gestionat problema lui Sorin Rosca Stanescu. In ciuda faptului ca presedintele PNL, Crin Antonescu l-a asigurat pe Ponta de tot suportul liberalilor, primul ministru considera ca protocolul USL nu a fost respectat, motiv pentru care, la acest moment el este suspendat.

“Deci importante sunt faptele de acum incolo, nu declaratiile. Noi mergem mai departe, dar pana nu se restabileste acel protocol inseamna ca, practic, cum sa spun, e suspendat, nu?”, a adaugat primul ministru.

Ponta a marturisit ca excluderea lui Stanescu din PNL nu reprezinta o garantie pentru PSD, insa are incredere ca Antonescu va veni cu garantii clare astfel incat, atacurile intre membrii aliantei sa nu se mai repete.

Comentarii

comentariu

About the Author

-