Published On: joi, Mai 9th, 2013

Prefectura este o intelegere intre PSD si PC

Share This
Tags

Liberalii se detaseaza de alegerea si nominalizarea prefectului de Braila. Senatorul Catalin Boboc a marturisit in nenumarate randuri ca aceasta decizie nu le apartine, iar liberalii nu au nicio legatura cu nominalizarea prefectului.

“Pentru ca suntem parteneri in USL si pentru ca asta este in ograda lor o sa fiu foarte clar. Ii respect pe colegii nostrii si le respectam punctele de vedere, dorinta inclusiv a domnului Obreja, din respect, pentru ca suntem parteneri intr-o alianta politica. Daca ne intrebati daca suntem fericiti de treaba asta, nu suntem fericiti. Mai clar de atat, ce putem sa spunem mai mult. La momentul acelor discutii, cand s-a stabilit ca prefectura sa fie o decizie comuna a PSD-PC noi nu am stiut ca este vorba de persoana domnului Obreja”, a declarat senatorul Catalin Boboc.

Mai mult, presedintele PNL Braila a insistat in toate conferintele de presa sa nu mai fie implicat in problema prefecturii care nu tin de partidul pe care il conduce, ci de colegii sai de alianta.

Comentarii

comentariu

About the Author

-