Published On: Soare, Mai 12th, 2013

PNL Galati are un nou lider

Share This
Tags

* Adunarea Generala a Organizatiei Municipale PNL Galati l-a ales, in urma cu ceva timp, pe senatorul Paul Ichim in functia de presedinte, cu o majoritate confortabila *

Primarul Galatiului, Marius Stan, si senatorul Paul Ichim, s-au inscris in cursa pentru obtinerea presedintiei Organizatiei Municipale PNL Galati. Edilul de Galati a anuntat in discursul pentru candidatura, sustinut in timpul lucrarilor adunarii generale, ca nu mai candideaza si ca se inscrie in cursa pentru sefia Organizatiei Judetene Galati, detinuta de deputatul Victor Paul Dobre.

Dupa ce si-a terminat interpelarea, Marius Stan, care este si vicepresedinte PNL la nivel national, a parasit lucrarile adunarii generale, fiind urmat de aproximativ 40 de sustinatori si nu a participat la vot.

In urma vortului liber exprimat, Paul Ichim a obtinut 283 de voturi, Marius Stan – 52, alte 35 de voturi fiind anulate, la Adunarea Generala participand un numar de 417 delegati. Paul Ichim l-a inlocuit in functie pe consilierul local Mihai Manoliu, care nu a mai fost ales nici macar membru in Biroul Politic Municipal.

Mentionam ca Paul Ichim are 58 ani, este medic primar chirurg si se afla la cel de-al doilea mandat de senator.

Comentarii

comentariu

About the Author

-