Published On: mie, Mai 29th, 2013

Persoanele disparute au fost depistate de politisti

Share This
Tags

In ziua de 28 mai, politisti din cadrul Biroului Urmariri al Serviciului de Investigatii Criminale au organizat si desfasurat o actiune, pe raza municipiului Braila, in vederea depistarii persoanelor urmarite in temei legal si a celor disparute de la domiciliu.

Marius N., din municipiu, pe numele caruia Judecatoria Braila a emis, la data de 22 mai 2013, mandat de executare a pedepsei inchisorii de doi ani, pentru savarsirea infractiunii de violare de domiciliu, a fost incarcerat in Penitenciarul de Maxima Siguranta din Galati.

Marcela S., in varsta de 19 ani, din Braila, disparuta de la domiciliu din data de 12 martie 2013 a fost identificata. Pe timpul disparitiei, aceasta a locuit la prietenul ei si nu a fost victimei niciunei infractiuni.

Romeo O., in varsta de 25 ani), din municipiu, care, in ziua de 15 mai 2013, a fost dat disparut de pe teritoriul Ungariei a fost identificat. S-a stabilit ca, in perioada disparitiei, acesta a fost plecat in Germania si Spania, nefiind victima vreunei infractiuni. Deoarece era cautat intr-un dosar penal aflat in lucru la Politia Municipiului Braila, a fost preluat de politisti din cadrul Biroului de Investigatii Criminale in vederea audierii si stabilirii activitatii infractionale.

Razvan C., de 19 ani, din municipiu, care a disparut de la domiciliu din data de 20 mai 2013 a fost gasit de politisti. La data de 24 mai 2013, acesta a luat legatura telefonic cu mama lui si i-a comunicat ca se afla la o manastire din judetul Constanta, intentionand sa se calugareasca, si ca in aceasta perioada nu a fost victima niciunei infractiuni. Avand in vedere ca tanarul a declarat in scris ca doreste sa ramana la respectiva manastire si ca mama acestuia a retras sesizarea privind disparitia lui de la domiciliu, politistii au incetat activitatile de cautare.

Valentin V., in varsta de 46 ani, care a fost dat disparut de la domiciliu, in ziua de 25 mai  2013, s-a prezentat la sediul IPJ Braila insotit de fratele lui, si a declarat ca, in perioada cat a lipsit de acasa, s-a aflat la o ruda in orasul Mangalia, judetul Constanta.

Adelaida A., in varsta de 24 ani, din municipiu, care la data de 12 martie 2013, a fost data disparuta de pe teritoriul Spaniei din luna aprilie 2011, a fost identificata. Ulterior sesizarii, mama tinerei a retras plangerea de disparitie, intrucat a luat legatura cu fiica ei si a aflat ca acesta se afla intr-un oras din Spania si ca nu este victima niciunei infractiuni.

Comentarii

comentariu

About the Author

-