Published On: joi, Mai 9th, 2013

Perianu si Nichita convocate la lot pentru “dubla” cu Slovacia

Share This
Tags

* Tadici a definitivat un lot largit de 28 de jucatoare *

Pe 1 iunie nationala feminina de handbal va sustine prima mansa din barajul de calificare la Campionatul Mondial din Serbia. Selectionata condusa de Gheorghe Tadici va sustine atunci doua meciuri cu Slovacia.

Pentru aceasta “dubla” selectionerul Gheorghe Tadici a convocat 28 de jucatoare. Cu toate ca jucatoare de la “U” Jolidon Cluj, Florina Chintoan, si-a anuntat retragerea de la echipa nationala, aceasta se regaseste in lotul convocat de Tadici. In schimb, Melinda Geiger,  De asemenea printre jucatoare se numara si 4 componente a campioanei Oltchim, Ungureanu, Curea, Nechita si Brabeanu.

Dupa ce le-a vazut evolutia buna de la Trofeul Carpati, Gheorghe Tadici a decis sa le convoace pentru aceasta dubla si pe Luciana Marin, Aneta Parvut si tanara speranta a Brailei, Gabriela Perianu.

Lotul se va reuni in data de 23 mai, la Oradea, imediat dupa disputarea Cupei Romaniei.

Portari: Ungureanu (Oltchim), Nichita (Braila), Dedu (Brasov), Smedescu (Baia Mare)

Extreme: Curea (Oltchim), Dinca (Cluj), Tanasie (Zalau), Nechita (Oltchim), Chiper (Brasov), Parvut (Baia Mare), Cruceanu (CSM Bucuresti)

Pivoti: Pintea (Zalau), Agrigoroaie (Roman), Manda (Ploiesti), Chintoan (Cluj), Branzan (Brasov)

Linia de 9 metri: Babeanu (Craiova), Marin (Craiova), Bradeanu (Oltchim), Mihalschi (CSM Bucuresti), Tacalie (Brasov), Buceschi (Baia Mare), Cartas (Cluj), Perianu (Braila), Varga (Zalau), Molfea (CSM Bucuresti), Olteanu (Baia Mare), Drutu (Brasov)

Comentarii

comentariu

About the Author

-