Published On: sâm, Mai 4th, 2013

Parlamentarii braileni petrec Pastele in familie

Share This
Tags

Fie ca merg la mare, la munte sau aleg sa stea acasa de sarbatori, parlamentarii braileni au ales sa fie inconjurati de familie.

Deputatul PSD Marian Dragomir a ales sa petreaca sarbatorile pascale, ca in fiecare an, la Chiscani: “ Ca in fiecare an, voi petrece sarbatorile alaturi de sotia mea si cei doi copii. Vom merge la bunici, la rude. In preajma sarbatorilor ne strangem toata familia si petrecem impreuna”.

Senatorul liberal Catalin Boboc ne-a marturisit ca traditia in famile este de a petrece 1 Mai la mare. Boboc va petrece o saptamana alaturi de sotia si baietelul sau pe litoralul Marii Negre.

Surse apropiate familiei deputatului PP-DD, Mariana Nistor ne-au marturisit ca Pastele va fi sarbatorit in familie, ca in fiecare an, indiferent de locatie, care se pare ca va fi o surpriza oferita familiei.

Deputatul liberal Vasile Varga a ales sa isi petreaca Pastele alaturi de nepotelul sau. In Vinerea Mare cei doi au petrecut o zi frumoasa in Gradina Zoologica. In ceea ce priveste sarbatorile pascale, Vasile Varga va petrece alaturi de familia sa, nepotelul sau fiind in centrul atentiei.

Comentarii

comentariu

About the Author

-