Published On: lun, Mai 6th, 2013

Pana azi bancile sunt inchise. De maine programul revine la normal

Share This
Tags

Unitatile bancare Banca Comerciala Romana (BCR), Bancpost, BRD si Raiffeisen Bank au anuntat ca nu vor avea program cu publicul si in zilele de 5 si 6 mai.

Avand in vedere acest aspect, bancile au avut grija sa ia toate masurile pentru a asigura colectarea numerarului de la clientii bancii. Totodata, a fost asigurata si alimentarea cu cash a bancomatelor (ATM), a automatelor de schimb valutar (ASV) si a masinilor multifunctionale (MFM) pentru a fi permanent la dispozitia clientilor inclusiv in aceasta perioada de mini-vacanta.

Nici unitatile Raiffeisen Bank nu vor functiona, exceptie facand cele din cadrul hypermarket-urilor si a mall-urilor.

Bancpost nu va avea program de lucru azi, in rest unitatile bancare vor desfasura activitatea conform programului normal.

Si unitatile BRD nu vor avea program de lucru cu clientii azi, cu exceptia celor situate in mari magazine, mall-uri care vor functiona potrivit unui program special. Referitor la serviciile oferite de contact center-ul BRD, vor fi disponibile optiunile automate de consultare sold/operatiuni si serviciile de urgenta dedicate posesorilor de carduri si utilizatorilor Multix/BRD/office.

Comentarii

comentariu

About the Author

-