Published On: vin, Mai 24th, 2013

Oltchim ramane fara jucatoare

Share This
Tags

* Bulatovic, Manea, Jovanovic, Farcau, Navaro si Meirosu au decis sa plece de la campioana Romaniei *

Cu un buget de 3 milioane de euro, campioana Oltchim Ramnicu Valcea nu a obtinut in acest sezon decat un trofeu, pe care il putea castiga de altfel si fara o asemenea investitie. Eliminata dupa primul meci din Cupa Romaniei, Oltchim s-a multumit in acest sezon doar cu trofeul de campioana a Romaniei.

Dupa ce a ramas fara Leynaud, Vetkova, Pineau si Stanca, Oltchim se va mai desparti in vara si de alte jucatoare.

Zvonurile ca Bulatovic ar fi semnat cu Gyor s-au adeverit si internationala va juca de sezonul viitor, la castigatoarea Ligii Campionilor, Gyor Eto.

Dupa 13 ani de evolutie la Oltchim Ramnicu Valcea, o alta jucatoare spune adio campioanei Romaniei. Pivotul nationalei, Oana Manea a declarat ca va juca din sezonul viitor la campioana Sloveniei, Krim Ljubliana, cu care va semna un contrat pe doi ani.

Navarro si Jovanovic isi iau la revedere de la Valcea in aceste zile, ele semnand cu formatii de prim rang din Europa

Nici extrema Ramona Farcau nu va mai continua la Oltchim, aceasta declarand ca nu a semnat cu nimeni dar ca saptamana viitoare va decide unde va juca.

Dupa acte, certitudini sunt doar Iulia Managarova, Iulia Curea si Nicoleta Safta, aflate inca sub contract. Barbosa si Nechita si-au dat acordul de principiu pentru a continua la Oltchim si din vara, in timp ce Neagu, Ungureanu si Bradeanu sunt in negocieri cu clubul. La capitolul reveniri, pe lista sunt trei jucatoare: Babeanu, Polocoser si Buceschi. Acestea au fost ultimele date oficiale prezentate de Valcea, care a calculat un buget de aproximativ 1,5 milioane de euro pentru sezonul urmator.

Comentarii

comentariu

About the Author

-