Published On: Soare, Mai 19th, 2013

Oaspeti de seama la alegerile TNL din capitala

Share This
Tags

Premierul Victor Ponta a participat, impreuna cu Crin Antonescu si Daniel Constantin, la Conferinta nationala de alegeri a Tineretului Liberal la Romexpo.

Primul ministru a tinut sa le multumeasca tinerilor aflati in sala, pentru implicarea de care au dat dovada pe parcursul anului 2012, anul victoriei USL. Victor Ponta a tinut sa precizeze ca PSD si PNL, impreuna s-au dovedit a fi o adevarata forta, iar 2012 este anul care a demonstrat ca un partid de dreapta poate guverna alaturi de un partid de stanga, fara sa existe neintelegeri.

“Cred ca trebuia sa fiu aici ca sa va multumesc pentru lupta extraordinara pe care ati dat-o in 2012. Eu sunt prim-ministru pentru ca dumneavoastra ati muncit in campanie si toti cei care suntem acum in diverse functii sunt acolo pentru ca dumneavoastra i-ati convins pe oamenii din judetele dumneavoastra sa creada in USL si sa voteze USL. Era profund incorect sa nu fiu astazi aici. Marele secret al succesului nostru e faptul ca intelgem ca impreuna suntem mai puternici decat am fi separati”, a declarat Victor Ponta.

In final premierul s-a aratat incantat de maturitatea de care dau dovada viitorii oameni politici pe care atat PSD cat si PNL ii formeaza la momentul actual.

Comentarii

comentariu

About the Author

-