Published On: mie, Mai 8th, 2013

O alta motiune a PDL, respinsa!

Share This
Tags

Cu 225 de voturi impotriva, 31 de voturi au fost pentru si 41 abtineri, motiunea PDL a fost respinsa.

Avand ca titlul “Companiile de stat sub guvernarea USL: management privat sau cumetrie de partid?”, motiunea depusa de 52 de deputati ai Partidului Democrat Liberal, a fost respinsa miercuri in plenul Camerei Deputatilor.

Semnatarii motiunii au propus prezentarea de urgenta de catre viceprim-ministrul desemnat pentru coordonarea ministerelor economice, in Parlament, a unui raport asupra respectarii OUG 109/2011.

Raportul face referire la guvernanta corporativa a intreprinderilor publice, urgentarea numirii unor conduceri profesioniste, selectate de consultanti independenti, in baza unor criterii transparente si impartiale la toate companiile de stat. Totodata urmareste reluarea procedurilor pentru numirea conducerilor la acele companii de stat unde au fost desemnate persoane implicate politic. In motiunea PDL, Guvernul USL este acuzat ca “a creat in companiile de stat noi locuri de munca pentru politruci si clientela politica, condamnând economia româneasca la degradare, insolvente si falimente”.

Comentarii

comentariu

About the Author

-