Published On: vin, Mai 24th, 2013

Nu i-a prea mers “tarasenia” si politistii l-au inhatat

Share This
Tags

Ieri,  la orele 14.30, ofiterul de serviciu din cadrul Politiei Municipiului a fost sesizat telefonic, prin apelul de urgenta 112, de catre Maria M., ca in urma cu putin timp, prietenei ei, cu care se afla intr-o statie de autobuz, din cartierul Hipodrom, i-au fost smulse din mana telefonul mobil, in valoare de 150 de lei, si suma de 6 lei de catre un tanar necunoscut, care, dupa comiterea faptei, a fugit printre blocurile din zona.

Imediat dupa sesizare, politisti de siguranta publica s-au deplasat la locul faptei si au stabilit ca cele sesizate se confirma, in continuare luand masuri pentru identificarea autorului si recuperarea prejudiciului, organizand un flagrant. Politistii i-au dat intalnire autorului in Piata “Microhala”, unde au reusit sa-l imobilizeze si sa-i stabileasca indentitatea lui Adrian S., de 18 ani, din municipiu. In urma perchezitiei corporale efectuate asupra acestuia, politistii au gasit telefonul mobil si banii sustrase de la victima.

Judiciaristii din cadrul Biroului de Investigatii Criminale – linia de munca Violenta i-au intocmit tanarului dosar penal pentru infractiunea de talharie.

Acesta a fost retinut pe baza de ordonanta pentru 24 ore si a fost introdus in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva al IPJ Braila, urmand ca astazi sa fie prezentat instantei de judecata, cu propunere de arestare preventiva.

Comentarii

comentariu

About the Author

-